NOI

NOI

MUZE

Suntem actori, actori de voce, comedianți, cascadori, dansatori, coregrafi, cântăreți, interpreți, suntem fața și vocea industriei artistice, divertismentului TV și radio din România. Suntem MUZE – Asociația pentru Teatru, Film, Muzică și Dans, care luptă pentru protejarea drepturilor și intereselor aparținătorilor domeniului artistic și creativ, specific fiecărei zone artistice, prin participarea activă la negocieri și consultări cu instituțiile abilitate, în vederea creării unui cadru legislativ adecvat și favorabil industriei artistice și creative din România.

MUZE

MEMBRI

Membrii asociației noastre sunt profesioniști de top, în domeniile lor, uniți de o credință comună, referitor la tot ceea ce presupune protejarea drepturilor artistului și asigurarea unor condiții corecte de muncă. Suntem vocea vocilor și ne însușim datoria și misiunea de a ne contura industria după cum știm că am visat-o.

MEMBRI