|

CASTING – Teatru – Enigma Otiliei

Asociația MUZE organizează un casting pentru proiectul inovativ de teatru „Educație la Scenă Deschisă – Enigma Otiliei”.

Roluri disponibile: Otilia Mărculescu, Felix Sima, Costache Giurgiuveanu, Leonida Pascalopol, Simion Tulea, Aglae Tulea, Stănică Rațiu, Aurica Tulea, Titi Tulea, Olimpia, Georgeta.

  • Căutăm actori cu experiență, care au deschidere către lucrul cu tinerii și susținerea educației.
  • Casting-ul se va ține la sediul Asociației MUZE, luni, 13 noiembrie, între orele 12 și 18. Pentru a te înscrie la casting, completează formularul de mai jos.

Descrierea proiectului:

Educația literară pare că s-a epuizat în școli, prin aceleași lecții pe care profesorii încearcă să le facă mai digerabile, iar elevii se forțează să le înghită. Educația literară nu ar trebui să fie un chin, ci un schimb împlinitor. Astfel, Asociația MUZE vine cu inițiativa de a îmbrăca predarea formală a unor opere literare românești, sub forma spectacolului hibrid de teatru.

Jocul actorilor, adaptat la aici și acum, capacitatea de a aduce la fiecare montare teme majore ale realității cotidiene, conferă acestui proiect o dublă valență – act cultural și act educativ.

* acest proiect a fost selecționat în urma call-ului deschis de proiecte “Artă pe Hartă – Ediția I”, desfășurat de către Asociația MUZE.

Similar Posts

Lasă un răspuns