ARTĂ PE HARTĂ – Call de proiecte – Ediția I

ARTĂ PE HARTĂ este inițiativa MUZE de a da voce acelor artiști care au un proiect inedit, dar pe care nu știu cum să îl facă sau pur și simplu nu au toate resursele necesare.

Poate că ai deja ideea unei producții sau a unui eveniment, dar ai nevoie de ajutor pentru a o pune în practică. E (relativ) simplu. Începe cu proiectul, oferă-ne toate detaliile. Care este subiectul? Unde ai vrea sa aibă loc? La ce număr de participanți te aștepți? Care este scopul proiectului? Notează tot, tot și trimite-ne. Căutăm proiecte originale și atent gândite. Dacă există o singură regulă pe care am pune-o celor care participă la concursul ARTĂ PE HARTĂ, aceea ar fi să gândească proiectul cât mai profund și clar.

Ai scris un scenariu sau o piesă de teatru? Abia așteptăm să citim. Trimite-ne un sinopsis de o pagină, un logline, piesa de teatru sau scenariul.

Dacă ești pictor, desenator, fotograf, artist vizual, trimite-ne câteva dintre creațiile tale pe care ai vrea să le pui într-o expoziție.

Dacă ai vrea să organizezi un concert pentru tine sau pentru altcineva, spune-ne cum îți imaginezi concertul, locația, numărul de bilete vândute pe care ți-l propui.

MUZE este asociația destinată artiștilor, mereu deschisă către noi colaborări și dornică să cunoască și să ajute artiștii, indiferent de experiența lor.

Pentru a te înscrie, completează formularul de mai jos. DEADLINE: 22 SEPTEMBRIE 2023 

Arta pe harta ediția II

Similar Posts

Lasă un răspuns