La Traviata – spectacol de operă

Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess” te invită să descoperi opera lui Giuseppe Verdi, “La Traviata”, sub bagheta regizorului Alexandru Nagy și coregrafia Sandrei Mavhima, în cele trei reprezentații care vor avea loc pe 11 iunie la Brașov, pe 12 iunie la Constanța și pe 18 iunie în Cluj Napoca. 

Opera este inspirată din romanul “Dama cu Camelii” de Alexandre Dumas fiul și prezintă povestea emoționantă a Violettei Valéry, o curtezană pariziană, și a dragostei sale tragice pentru Alfredo Germont,

“Obiectivul nostru este de a aduce cât mai mulți tineri la operă, pentru a începe să iubească această formă de artă, să o înțeleagă și să descopere o perspectivă nouă și captivantă asupra operei. Într-o lume în continuă schimbare, credem cu tărie că opera poate fi un punct de întâlnire între tradiție și modernitate, oferind tinerilor o experiență culturală de neuitat. Prin spectacolele noastre, ne propunem să demontăm stereotipurile și să arătăm că opera nu este doar pentru cunoscători, ci pentru oricine este deschis să exploreze noi orizonturi artistice.”, Alexandru Nagy.

Similar Posts

Lasă un răspuns