Râzi ca prostu’ la mare!

Cine este gata pentru 3 zile de comedie pe litoral? Noi suntem!

Festivalul Râzi ca prostu’ este noul nostru proiect şi puţin contează munca din spate, cât faptul că abia aşteptăm să fim acolo, între 30 August şi 1 Septembrie, pe Plaja Gaia din Constanţa! 

Main stage-ul va găzdui cele mai tari numele ale stand up-ului românesc: Teo, Vio, Costel, Maria Popovici, Mincu, Sorin Pârcălab, Cristi Popesco, Toma, Natanticu, Dan Badea, Andrei Ciobanu, Ioana Luiza, Banciu, Darius, Frînculescu, Mălăele, Edi Rădoiu, Raul Gheba, Sergiu Mirică, Mitran, Virgil Ciulin, Mocanu, Radu Isac, Bogzi, Bitraş, Negoiţă. 

Momentele de stand up vor fi urmate de un after party unde vom dansa, ne vom distra şi cel mai probabil vom continua să râdem când, după vreo două beri, unii vor spune o gluma de-a comedianţilor ca şi cum e a lor şi au gândit-o pe loc. Se întâmplă… 

Lucrul cu care ne mândrim este că Râzi ca prostu’ este singurul festival interactiv de comedie din România. E un concept foarte tare, pentru că n-o să ai timp să te plictiseşti. Vor fi jocuri, concursuri, premii care ne vor da muuultă dopamină.

Warm-up e de la ora 15, cu prima bere rece, maraton de activări, posibilitatea de a asista la emisiuni şi podcast-uri live, jocuri cu prietenii şi comedianţii, concursuri cu premii. Mâncare bună, cocktail-uri de care trebuie, roast-uri, toast-uri si multe surprize pe care le ţinem aşa, că deja spunem prea mult, şi vrem să fii cu adevărat surprins când vei vedea că vei trăi experienţe dincolo de aşteptările tale. 

Merch-ul va fi acolo ca tu să te îmbraci în glumă. Şi nici nu vei şti cum trece timpul, când vei ajunge cu a treia bere în mână si vei realiza fie că nu era gluma ta, fie că eşti un comedian înnăscut şi că la anul ai vrea să fii şi tu pe scena aia, dar momentan eşti la after party şi în loc să dansezi, scrii glume în minte ta…

Detalii vei găsi pe razicaprostu.ro şi pe paginile noastre de Instagram şi Facebook, unde o să te ţinem la curent cu fiecare mişcare. 

Similar Posts

Lasă un răspuns