|

Asociația MUZE este în parteneriat cu ASE

În sfârșit a apărut Master In Business Administration in Creative and Cultural Industries, în cadrul facultății FABIZ, Universitatea ASE și asta luminează orizontul industriei artistice românești!

Una dintre misiunile noastre este să contribuim la educație, pentru că știm că numai așa se poate atinge o reformă reală în industria culturală. Parteneriatul cu ASE vine ca o mare încântare pentru noi, deoarece ne-am dorit mereu să ajungem la studenții oricărei generații, adică la aceia care își doresc să se educe, să evolueze și să schimbe lucrurile.

Pe lângă faptul că e nou, Masterul de la ASE este și foarte cool. Programul oferă educație în domeniul de leadership creativ, în management și business, profesioniștilor români care lucrează în orice sector din industriile creative și culturale. Studenții vor afla despre provocările afacerilor din lumea reală prin studii de caz prezentate de lideri din industrie și de parteneri. Printre aceștia, ne aflăm și noi. Și stai să vezi că avem atâta informație de oferit. Pentru că de-a lungul acestor ani am aflat de la artiști care sunt hibele industriei și lucrurile de care s-au lovit cu toții în ascensiunea lor, împiedicându-i și luându-le din energia creativă, din cauza lipsei de reglementări a industriei culturale și creative. Cu încântare spunem că acest Master va rezolva multe probleme, cel puțin la nivel de educație, și asta va asigura că cei care vin din urmă, învățați și pregătiți, vor face ca artiștii să fie scutiți de piedici și tăieri de elan.

Sigur îți amintești cât de greu ți-a fost la un moment dat în industria asta și poate că uneori ai vrut să renunți pentru că ți s-a părut că nu exista o structură care să te susțină. Acum, speranța de a avea o infrastructură culturală se transformă ușor, ușor în realitate. Pentru că nu mai e doar o mână de activiști care să lupte pentru sectorul cultural, a intervenit acum și educația, prin acest master fresh, în limba engleză, unde vin profesori internaționali, reprezentanți ai industriilor creative și culturale, precum și experți în domeniul afacerilor din Uninunea Europeană.

Educația înseamnă și speranță pentru viitor. Reformele care se fac prin lipsa de educație sunt și ele bune, dar apar prin word of mouth și se pot tranforma în Revoluția Franceză de la 1789, care a degenerat în haos. Noi nu mai vrem să fim în urmă, dar, cu atât mai puțin, nu vrem să ne îndreptăm spre haos doar de dragul schimbării. Noi vrem structuri, vrem o industrie curată și sănătoasă și de aceea suntem foarte mândri și foarte încântați de acest parteneriat cu FABIZ, care propune un răspuns global la problemele noastre: să îi învățăm pe studenți cum să facă bussiness-uri de nivel internațional în industriile culturale și creative. La tot mai multe programe ca acestea și la tot mai mulți studenți ai culturii!

Pe scurt:

💡Masteratul în Industrii Creative și Culturale de la FABIZ este o oportunitate unică de a explora lumea business-ului în contextul industriilor creative.

Ce vei obține pe parcursul studiilor:

👌🏻 Vei învăța cum să îți transformi pasiunea și talentul într-un brand personal de succes.

🤘🏻 Vei dezvolta abilități de leadership, de gestionare a echipei și de luare a deciziilor informate.

👏🏻 Vei înțelege mai bine clienții și publicul țintă și veți ști cum să te adaptezi la cerințele și tendințele pieței.

Înscrierile se fac în perioada 20-24 iulie 2023, aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns